PirateEmpire : Now You Are A Pirate!!

Feel Free Here
 
HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  Log in  

Share | 
 

 Gen2 version China mari!!!!!

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Tauke_Ayam
Newbie
Newbie


Posts : 3
Join date : 2008-01-25

PostSubject: Gen2 version China mari!!!!!   Fri Jan 25, 2008 11:55 pm

Proton punyer ke or saper punyer????











Razz Razz Razz
Back to top Go down
View user profile
MEGAKING ATEROTH
Mega Moderator
Mega Moderator
avatar

Posts : 216
Join date : 2007-12-27
Age : 28
Location : IN THE SKY OF THE DARK

PostSubject: Re: Gen2 version China mari!!!!!   Sat Jan 26, 2008 3:04 am

aku rasa syarikat chevrolet kot....x pun chefwan...chefismail
Back to top Go down
View user profile
kaizer
Newbie
Newbie
avatar

Posts : 15
Join date : 2008-01-26
Location : In the front of P@

PostSubject: Re: Gen2 version China mari!!!!!   Sat Jan 26, 2008 2:35 pm

ala kete ni adik beradik gen2 la kot Cool Cool Cool Cool

kat sn pngl gen2, kat st depa pakai la name lain......

wa tngk 90% same mcm gen2 proton cuma jaring kat logo cam ferari bsr skt je dr gen2 pny
Back to top Go down
View user profile
SickoSic
Mega Site Admin
Mega Site Admin
avatar

Posts : 39
Join date : 2007-11-12

PostSubject: Re: Gen2 version China mari!!!!!   Sat Jan 26, 2008 5:46 pm

kaizer wrote:
ala kete ni adik beradik gen2 la kot Cool Cool Cool Cool

kat sn pngl gen2, kat st depa pakai la name lain......

wa tngk 90% same mcm gen2 proton cuma jaring kat logo cam ferari bsr skt je dr gen2 pny



hehehe..sape ciplak sape ne ye....
Back to top Go down
View user profile http://pirateempire.forumm.biz
MEGAKING ATEROTH
Mega Moderator
Mega Moderator
avatar

Posts : 216
Join date : 2007-12-27
Age : 28
Location : IN THE SKY OF THE DARK

PostSubject: Re: Gen2 version China mari!!!!!   Sun Jan 27, 2008 4:10 am

KORANG NI CAKAP MENGARUT
Back to top Go down
View user profile
Tauke_Ayam
Newbie
Newbie


Posts : 3
Join date : 2008-01-25

PostSubject: Re: Gen2 version China mari!!!!!   Sun Jan 27, 2008 10:30 pm

MEGAKING ATEROTH wrote:
KORANG NI CAKAP MENGARUT




text anda telah di 'delete' kerana menghina mod...anda diberi amaran pertama


Back to top Go down
View user profile
mr_A
Newbie
Newbie


Posts : 3
Join date : 2008-05-05
Location : Pantai yg Indah di KL

PostSubject: Re: Gen2 version China mari!!!!!   Wed May 07, 2008 3:34 am

tu Gen2 la per la korg,korg tgk la blakg dia gen2 ngan campro tu malaysia nyer la.dorg dibawh syarikat europestar,proton bg lesen la mcm kat malaysia toyota bg lesen kat produa tu kuar myvi,macm naza gak kia bg lesen.cuma ubah dibentuk skit untuk mengikut citarasa org sana
Back to top Go down
View user profile
SickoSic
Mega Site Admin
Mega Site Admin
avatar

Posts : 39
Join date : 2007-11-12

PostSubject: Re: Gen2 version China mari!!!!!   Sun May 11, 2008 11:08 pm

mr_A wrote:
tu Gen2 la per la korg,korg tgk la blakg dia gen2 ngan campro tu malaysia nyer la.dorg dibawh syarikat europestar,proton bg lesen la mcm kat malaysia toyota bg lesen kat produa tu kuar myvi,macm naza gak kia bg lesen.cuma ubah dibentuk skit untuk mengikut citarasa org sana

hmmm...xprasan lak.. Shocked
Back to top Go down
View user profile http://pirateempire.forumm.biz
Sponsored content




PostSubject: Re: Gen2 version China mari!!!!!   

Back to top Go down
 
Gen2 version China mari!!!!!
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» EU version in china
» WoW China: Questions for everyone on this forum.
» Auferstehung For Doom2 Cleaned Up Version
» WoW china is back+need to update to 3.1.3+new realmlist
» Warsong Gulch (my version)

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
PirateEmpire : Now You Are A Pirate!! :: Chit Chat :: Sembang Kosong-
Jump to: